MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Edlira Shehu - Thesari

  Autor: Edlira Shehu
Kryeministri Edi Rama bëri dje një prezantim të detajuar të financave shqiptare dhe pse është e nevojshme të ketë një akt normativ me ndryshime në buxhetin e shtetit
2271   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?