MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Lajme - Thesari

Jacques Baud
Ç'po ndodh në Ukrainë? Çfarë ka ndodhur dhe pse? PJESA E PARË: Rruga drejt luftës Për vite me radhë, nga Mali në Afganistan, kam punuar për paqen dhe kam rrezikuar jetën për të. Prandaj, nuk bëhet fjalë për të justifikuar luftën, por për të kuptuar...
3170   0
Ja disa fakte per bimën e djallit: 1. Studim pas studimi ka rezultuar se marijuana është më pak e dëmshme se alkoholi dhe duhani. 2. Vetëm rreth 9% e përdoruesve të marijuanës janë bërë klinikisht të varur prej saj, sipas një studimi. 3. Një lloj kombinimi i marijuanës bllokon qelizat kancerogjene dhe i ndalon ato të zhvillohen dhe të përhapen më tej. 4. Përdoruesit më të rëndë të marijuanas rrezikojnë të njëjtat efekte si pirësit e cigareve, si psh bron
3205   0
vip
2 maj 2018: Amerikania e Valbones e paditur nga Gener-2 per 200 milion lek. Seance e pare. Nesër në orën 12:00 në Gjykatën e Tiranës zhvillohet seanca e parë gjyqësore e padisë së kompanisë Gener 2 kundër Catherine Bohne dhe shoqatës TOKA, aktivisteve për mbrojtjen e Valbonës, për dëmtim të imazhit të kompanisë me një dëmshpërblim prej 200 milion lekësh të vjetra të kërkuara nga kompania. Me këtë veprim, ndërtuesit e hidrocentraleve në lumin e Valbonës kërkojnë të
2373   0
Dalai lama tronditi botën liberale kur i tha një auditori në Malmo, Suedi këtë javë, që refugjatët duhet të kthehen në shtëpi dhe të ndërtojnë vendet e tyre. Dalai Lama ka thënë se refugjatët duhet të kthehen në shtëpi dhe të ndihmojnë në rindërtimin e vendeve të tyre pasi "Europa i përket europianëve". Udhëheqësi shpirtëror budist nga Tibeti, pranoi se Europa kishte një përgjegjësi për t'i ndihmuar, por këmbënguli që ata gjithashtu duhet të bënin pjesën e tyr
2003   0
Sipas një grafike shqetësuese nga "Information is beautiful" për vdekjet e shekullit të 20-të, komunizmi ishte shkaku ideologjik kryesor i vdekjes midis viteve 1900 dhe 2000. 94 milionë që u zhdukën në Kinë, Bashkimin Sovjetik, Korenë e Veriut, Afganistanin dhe Europën Lindore kapercejnë ndjeshëm 28 milionët që vdiqën nën regjimet fashiste gjatë së njëjtës periudhë. Gjatë shekullit të kaluar, më shumë njerëz vdiqën si rezultat i komunizmit sesa nga vrasjet (58 mili
2628   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?