MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Endrit S. Shabani - Thesari

  Autor: Endrit S. Shabani
Në vitet 90, kur filloi tranizicioni drejt një modeli të ri politik dhe ekonomik, unë banoja në një nga parafabrikatet e lagjes Ali Demi. Në kat të parë të shkallës
1444   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?