MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Jacques Baud - Thesari

  Autor: Jacques Baud
Ç'po ndodh në Ukrainë? Çfarë ka ndodhur dhe pse? PJESA E PARË: Rruga drejt luftës Për vite me radhë, nga Mali në Afganistan, kam punuar për paqen dhe kam rrezikuar
2996   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?