MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Lu të çon në vizitë zyrtare në Washington me paratë e DASH vetëm nëse leh 24/7 kundër Trump dhe organizon protesta kundër SHBA! - Thesari

E Shtunë 30 Dhjetor, 2017
Lu të çon në vizitë zyrtare në Washington me paratë e DASH vetëm nëse leh 24/7 kundër Trump dhe organizon protesta kundër SHBA!

Lu-Soros-Erebara

Lu të çon në vizitë zyrtare në Washington me paratë e taksapaguesve amerikanë të Departamentit të Shtetit vetëm nëse ti je Klysh i Sorosit dhe leh çdo ditë në media kundër Trump dhe mbi të gjitha duhet të kesh organizuar protesta kundër SHBA sipas Axhendës së Soros!

Ky është kushti që plotëson Gergj Erebara, gazetari dhe aktivisti i Fondacionit Soros, i Spin-off të tij BIRN Albania të krijuar në 1 Prill 2014 nga Fondacioni Soros që të prodhojë lajme sipas Soros sidomos kundër Trump në shqip dhe anglisht! Ke më shumë shanse të fitosh siç fitoi Gjergj Erebara nëse ke organizuar edhe Protesta kundër Izraelit dhe SHBA Palestinës duke i kërkuar Qeverisë që të votojë kundër kërkesës amerikane për abstenim dhe nukj po flasim thjesht për sot por që në 2012!

Vlerësohet akoma dhe më shumë nëse bën thirrje për dhunë fizike ndaj aktivistëve që janë kundër protestave antiamerikane siç ndodhi në 11 Nëntor 2013!

Sasia e lehjes ditore kundër Trump në çdo gjuhë, shqip apo anglisht shton pikët e vlerësimit (preferohet anglishtja)! Nëse i përket një medie që mashtron në anglisht kundër Trump në emër të Shqipërisë vlerësohesh me pikë maksimale nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës!

 

Ja pse fiton Gjergj Erebara, Bendi Salaj, Besar Likmeta, Afrim Krasniqi, Lutfi Dervishi, Rudina Xhunga, Ilva Tare, Alban Dudushi, Sokol Balla, etj etj lehës antitrump të Soros!

 

http://www.citynews.al/2016/11/nga-altin-goxhaj-shkelqimi-dhe-renia-e-skemes-sorosiane-me-voten-shqiptare-kunder-trump/1

Dhe pikërisht kjo është arsyeja pse nuk fiton Armir Shkurti apo Basir Çollaku, pse nuk fiton Alida Tota apo Artan Rama, etj etj gazetarë të papunë me urdhër të Klikës Sorosiane në pushtet sepse kanë cenin që janë proTrump, ProAmerikanë, AntiSoros!

S’bëhet fjalë as për mediat e vetme proamerikane dhe ProTrump si Fax News TV apo Gazetat Telegraf apo Standard, Syri.net apo City News, Shuplaka apo Hashtag, Veritas apo Publik Live, Minerva apo Pa Rrena, AntiSoros Tv apo Populli TV, që kanë qenë kaq aktive pro SHBA dhe Trump këto 2 vjet të paktën! Joooooooo!

Më vonë do t’ju tregoj me hollësi edhe si kanë zgjedhur në emër të Shoqërisë Civile për të Drejtat e Njeriut asistenten e Fatmir Xhafës dhe eksperten e Soros për Reformën në Drejtësi, po pastaj.

Natyrisht që nuk mund të bëhen pjesë e përfaqësimit qytetar njerëz si Zirkon Disha apo Aulon Bej Kalaja, Lorisa Ylli apo Lindita Komani,  unë apo shumë e shumë të tjerë, etj etj sps ne jemi AntiSoros, ProTrump dhe mbi të gjitha PROAMERIKANË!!!

Të dhënat më poshtë të këtij investigimi turpërojnë para Shtetit Amerikan jo vetëm Ambasadorin Donald Lu (dyshoj se ai e di se çfarë është turpi)  por gjithë personelin e Ambasadës Amerikane në Tiranë! Sepse janë dëshmitarë të heshtur që me paratë e taksapaguesve amerikanë financohet dhe organizohet në institucionet amerikane dizinformimi nga klyshët e Soros AntiTrump dhe AntiAmerikanë që kanë qenë dhe janë në ballë jo thjesht të antitrumpizmit por në radhë të parë të antiamerikanizmit shqiptar të shpikur nga Klika Sorosiane në pushtet dhe që nuk përfaqëson aspak vullnetin e popullit dhe kombit shqiptar!

Arsyeja pse Lu në emër të një axhende underground të Soros po sponsorizon me paratë e taksapaguesve amerikanë dizinformimin e DASH sikur shqiptarët jnaë antiamerikanë, lidhet me Axhendën e Klikës Sorosiane në pushtet për të larguar Shqipërinë nga Orbita e Influencës dhe Kujdesit Amerikan dhe për ta hedhur atë në Vrimën e Zezë të Askundit të Jugosllavisë së Re sipas konsensusit antiamerikan Gjermani - Rusi - Turqi dhe si vegël po përdoren zyrtarët e Soros në Bruksel ashtu siç e denoncoi Nigel Farage në Nëntor në Parlamentin Europian në Strasburg!

 

 

 

Shikoni pak vetëm disa nga kontributi i përditshëm i Gjergji Erebarës për të plotësuar kriteret për të vizituar SHBA me paratë e taksapaguesve amerikanë të dhëna nga Departamenti i Shtetit të Donald Trump. Lexoni disa nga tekstet dhe linket e zgjedhura dhe shihni kontributin e BIRN - Soros:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ky është programi i DASH që financon dhe organizon vizitat e lidershipit shqiptar por që sipas Donald Lu Lider quhesh vetëm nëse je kundër SHBA! Nëse je pro ti s'bën!

 

Nga vizita e Liderit Shqiptar të Gazetarisë së Soros Gjergji Erebara me paratë e taksapaguesve amerikanë.

 

 

 

Dhe kjo është vetëm një pjesë e të dhënave.

Jep një mendim
Komentet publikohen direkt pa censurë. Mundohuni ti përshtateni etikës së komunikimit.*
* Administratori rezervon te drejten per te edituar ose fshire komentet
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?