MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Kreshnik Spahiu - Thesari

  Autor: Kreshnik Spahiu
Dje sheshet kryesore në Bukuresht u pushtuan nga protestuesit që u përleshën me policinë. Të motivuar nga individ që jetojnë në diasporë ata manifestuan një nga kauz
1579   0
Sot rrugët e kryeqytetit u zgjuan të pushtuara nga 100 kioska. Trotuari përballë “Mullirit të Vjetër” në Rrugën e Kavajës ishte bërë i pakalueshëm nga teneqet e kisk
1598   0
Tom Doshi dhe Mark Frroku u arrestuan për kallzim të rremë. Pas 6 muajsh denoncim mbi vrasjen me pagesë në qeli, shkoj Toma dhe jo vrasësit. Pas 6 muajsh kallzimesh,
3439   1
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?