MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Naim Maloku - Thesari

  Autor: Naim Maloku
Ka shumë zëra në Amerikë dhe në botë që janë të tmerruar nga Trumpizmi, thonë: - Trumpizmi është katastrofë për Amerikën dhe botën; - Amerika do mbetet pa sistem shë
1544   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?