MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Durrës, aksion për prishjen e ndërtimeve pa leje - Thesari

E Premte 25 Tetor, 2013
Durrës, aksion për prishjen e ndërtimeve pa leje

durres_the_beach_galleryfull

Në qytetin e Durrësit ka nisur një aksion për prishjen e ndërtimeve paleje në hapësirat publike. Aksioni ka nisur nga Ura e Dajlanit ku janë planifikuar të prishen 17 objekte, kryesisht lavazhe, lokale dhe kioska, si dhe 2 billborda. 

Në qytetin e Durrësit ka nisur një aksion për prishjen e ndërtimeve paleje në hapësirat publike. Aksioni ka nisur nga Ura e Dajlanit ku janë planifikuar të prishen 17 objekte, kryesisht lavazhe, lokale dhe kioska, si dhe 2 billborder. 

Në mbështetje të aksionit të ndërmarrë nga Inspektoriati Ndërtimor Urbanistik i Bashkisë së Durrësit janë vënë dhe forcat e policisë bashkiake dhe ato të rendit publik. 

Të gjitha objektet abuzive ndodhen nën mbikalimin e Urës së dajlanit, ndërkohë që aksioni do të vijojë dhe në zona të tjera të qytetit për clirimin e hapësirave të zëna padrejtësisht dhe nga subjekte që për të siguruar fitim nga aktiviteti i tyre kanë shmangur prej vitesh shlyerjen e detyrimeve ndaj shtetit.

Jep një mendim
Komentet publikohen direkt pa censurë. Mundohuni ti përshtateni etikës së komunikimit.*
* Administratori rezervon te drejten per te edituar ose fshire komentet
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?