MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Thesari - Thesari

  Autor: Thesari
Letër Kryeredaktorit të gazetës “Dita”, zotit Adrian Thano I dashur Kryeredaktor, Duket se ka pasur mjaft polemika pas intervistës sime me Xhevdet Shehun që përmba
1414   1
Si përfshihet Forumi Ekonomik Botëror i Davosit në pandeminë e koronavirusit? Forumi Ekonomik Botëror i Davosit (WEF) është një forum i avancuar për qeveritë, korpo
3051   0
Po të shikoni në internet faqen zyrtare të kompanisë Coca-Cola do lexoni: The Coca-Cola Company: Refresh the World. Make a Difference. Që në shqip përkthehet: Rifres
1927   0
Bashkimi Evropian do të diskutojë rekomandimin e Greqisë për të lëshuar certifikata për qytetarët e BE-së të cilët janë vaksinuar kundër virusit kinez në mënyrë që t
1523   0
Greqia tashmë ndodhet përballë faktit të kryer. Pas vizitës zyrtare të kryediplomatit grek Niko Dendias në Tiranë, rënies dakord për t’u përballur në Hagë sa i përke
1813   1
Çdo herë që Facebook ose Twitter censuron Fjalën e Lirë në Poloni, do të përballen me gjoba që fillojnë nga 2.2 milion dollarë për çdo rast. Një ligj i ri pritet të
4323   0
Shqipëria ka vendosur të tërhiqet përkohësisht nga neni 8 dhe 11 i Konventës për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive Themelore të Njeriut. Me anë të një note verbale
2059   0
Shkeljet e konstatuara nga Kontolli i Lartë i Shtetit përgjatë auditimeve të periudhës janar-shtator kanë kapur vlerën e përgjithshme 957.3 milionë euro. Nga këto
1988   0
Dalai lama tronditi botën liberale kur i tha një auditori në Malmo, Suedi këtë javë, që refugjatët duhet të kthehen në shtëpi dhe të ndërtojnë vendet e tyre. Dala
1934   0
Vrulli i ndërtimeve në kryeqytet dhe kredia për këtë sektor në Tiranë po shkojnë në drejtime të kundërta. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se stoku i hua
1181   0
PS, PD dhe LSI degradojnë administratën, në zyrat e shtetit vetëm dashnoret, tarafi familjar i pushtetarëve dhe lukunia e militantëve, raportet që nxjerrin realiteti
2540   0
Hashim Thaçi ka zgjedhur ditën e shtunë që të flasë kundër Sali Berishës, megjithëse kishte shumë vite që e mbante të ndrydhur tërë pezmin kundër ish presidentit dhe
1813   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?