MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Vret veten policja. SMS-në që duhet t'ja dërgonte të dashurit ia dërgon gabimisht burrit. - Thesari

E Enjte 05 Dhjetor, 2013
Vret veten policja. SMS-në që duhet t'ja dërgonte të dashurit ia dërgon gabimisht burrit.

Gail-Crocker

ANGLI - Një shtetase në Angli ka kryer vetëvrasje pas një mesazhi të nisur për kolegun dhe që gabimisht i’a ka dërguar bashkëshortit të saj. 

Në mësazh, policja Gail Crocker, 46 vjeçe shkruante: “Faleminderit për mbrëmjen e mrekullueshme. Vetëm uroj që ne ta bëjmë këtë sa më shpesh”. Grocker u takua me një polic , ndërsa burri i saj Peter, 49 vjeçar, ishte larg nga shtëpia në Cornwall , pasi ndodhej në një udhëtim pune në Londër. 

Kur burri i saj u kthye në shtëpi, ajo e pranoi që e kishte tradhtuar me një koleg, por se kjo sipas saj nuk kishte ndodhur  kurrë më parë. 

Por të nesërmen ajo kreu vetëvrasje duke marrë një mbidozë barnash dhe më vonë u gjet e vdekur në veturën e saj. 
Ndërsa burri i saj i tha gjykatës se gruaja e tij, i kishte kërkuar falje, kur ai ishte kthyer nga udhëtimi. “Ajo e mbytur në lotë tha se se ishte keq, dhe se nuk e kishte bërë kurrë më parë atë që kishte ndodhur një natë më herët”, tha burri i 46-vjeçares para gjykatës. 

Mendimi juaj
17 Maj, 2018 03:31 UTC
Tim
http://izmsfuz48tz7vf83amv2ayoyf84botdipkkgmdopvusbgqrefb.net izmsfuz48tz7vf83amv2ayoyf84botdipkkgmdopvusbgqrefb

49IFkrz8
31 Dhjetor, 2018 08:32 UTC
Цветанка}
http://ajyzozoe7acsu6s7kznqpum3rl7txlrt27g7r8zyh6ursdop9x.ru ajyzozoe7acsu6s7kznqpum3rl7txlrt27g7r8zyh6ursdop9x

tulzguSz0IWu4
Jep një mendim
Komentet publikohen direkt pa censurë. Mundohuni ti përshtateni etikës së komunikimit.*
* Administratori rezervon te drejten per te edituar ose fshire komentet
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?