MENU
Thesari.com © 2001 - 2020

Amarildo Pregapuca - Thesari

  Autor: Amarildo Pregapuca
Jam ai djali rebel i Tiranës, ai që flokët kërkonte t’i mbante të gjata, që vishte xhinse kauboj dhe dëgjonte Beatles, Queen, Deep Purple, Scorpions. Jam ai djali që
2622   2
A keni besim se qeveria Rama 2 do e përmirësojë jetën tuaj?