MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Ekonomi - Thesari

  Kategoria: Ekonomi
Shkeljet e konstatuara nga Kontolli i Lartë i Shtetit përgjatë auditimeve të periudhës janar-shtator kanë kapur vlerën e përgjithshme 957.3 milionë euro. Nga këto
2888   0
Vrulli i ndërtimeve në kryeqytet dhe kredia për këtë sektor në Tiranë po shkojnë në drejtime të kundërta. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se stoku i hua
1602   0
Kontrolli i Lartë i Shtetit jep sërish alarmimin për pushtimin e territoreve të Spitalit Ushtarak nga Spitali Amerikan, bën thirrje për hetime, prokuroria hesht, min
2814   0
Për Ramën dhe oligarkët e tij të fëlliqur... për kuksianët dhe varfërinë e tyre fisnike! Kur pashë sot të rreshtuar të gjithë biznesmenët e Ramës që folën me gjuhën
2379   0
Një dosje plot 48 faqe që mban nr.169, e cila mban firmën e të famshmit Ramadan Troci, ish-drejtues i Prokurorise Vlorë dhe vartësve të tij Albert Kuliçi e Urim Buci
2361   1
Ka vetëm një rrugë për shpëtimin e ARMO-s. Rishtetëzimi! Dhe tek ky përfundim kam ardhur nga logjika dhe nga eksperienca ime në këtë fushë. Pikë së pari duhet kup
1692   0
Bazuar në treguesit nominal të borxhit të publikuar nga Ministria e Financave, në tremujorin e tretë të vitit 2013, koha kur Qeveria Rama u fut në zyrë, borxhi publi
2578   0
Koncesioni i skanimit në dogana po rezulton në një prej skandaleve më të mëdha, për koston e madhe, por edhe evidentimin tanimë të provuar se droga në Shqipëri është
1787   0
Në krahasim me buxhetin fillestar të fillim vitit, mosrealizimi është rreth 14 miliardë lekë, ose rreth 100 milionë euro më pak, raporton sot revista Monitor. Të
1893   0
Alfred Peza, deputeti i Rilindjes, ish-gazetar, tashmë është një miliarder shqiptar me aksione në banka private. Citynews nëpërmjet një investigimi ka zbardhur di
2471   0
I mbani mend taksat e rritura nga Bashkia Tiranë vjet dhe premtimet pompoze për të ardhura qe do të shkonin në arkën e Bashkisë? E pra, sot Bashkisë i mungojnë 30 mi
2055   0
Kujtdo mund ti kujtohet esenca e intervistës z. Boeri, muaj më parë në Top Channel, për një ‘rregull të tretë urban’ që prish pallatet e Enverit për të ndërtuar të r
3470   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?