MENU
Thesari.com © 2001 - 2021

Lajme - Thesari

Thesari
Si përfshihet Forumi Ekonomik Botëror i Davosit në pandeminë e koronavirusit? Forumi Ekonomik Botëror i Davosit (WEF) është një forum i avancuar për qeveritë, korporatat globale dhe sipërmarrësit ndërkombëtarë. Themeluar në vitin 1971 nga inxhinieri...
141   0
Ja disa fakte per bimën e djallit: 1. Studim pas studimi ka rezultuar se marijuana është më pak e dëmshme se alkoholi dhe duhani. 2. Vetëm rreth 9% e përdoruesve të marijuanës janë bërë klinikisht të varur prej saj, sipas një studimi. 3. Një lloj kombinimi i marijuanës bllokon qelizat kancerogjene dhe i ndalon ato të zhvillohen dhe të përhapen më tej. 4. Përdoruesit më të rëndë të marijuanas rrezikojnë të njëjtat efekte si pirësit e cigareve, si psh bron
2402   0
vip
2 maj 2018: Amerikania e Valbones e paditur nga Gener-2 per 200 milion lek. Seance e pare. Nesër në orën 12:00 në Gjykatën e Tiranës zhvillohet seanca e parë gjyqësore e padisë së kompanisë Gener 2 kundër Catherine Bohne dhe shoqatës TOKA, aktivisteve për mbrojtjen e Valbonës, për dëmtim të imazhit të kompanisë me një dëmshpërblim prej 200 milion lekësh të vjetra të kërkuara nga kompania. Me këtë veprim, ndërtuesit e hidrocentraleve në lumin e Valbonës kërkojnë të
1604   0
Dalai lama tronditi botën liberale kur i tha një auditori në Malmo, Suedi këtë javë, që refugjatët duhet të kthehen në shtëpi dhe të ndërtojnë vendet e tyre. Dalai Lama ka thënë se refugjatët duhet të kthehen në shtëpi dhe të ndihmojnë në rindërtimin e vendeve të tyre pasi "Europa i përket europianëve". Udhëheqësi shpirtëror budist nga Tibeti, pranoi se Europa kishte një përgjegjësi për t'i ndihmuar, por këmbënguli që ata gjithashtu duhet të bënin pjesën e tyr
1254   0
Sipas një grafike shqetësuese nga "Information is beautiful" për vdekjet e shekullit të 20-të, komunizmi ishte shkaku ideologjik kryesor i vdekjes midis viteve 1900 dhe 2000. 94 milionë që u zhdukën në Kinë, Bashkimin Sovjetik, Korenë e Veriut, Afganistanin dhe Europën Lindore kapercejnë ndjeshëm 28 milionët që vdiqën nën regjimet fashiste gjatë së njëjtës periudhë. Gjatë shekullit të kaluar, më shumë njerëz vdiqën si rezultat i komunizmit sesa nga vrasjet (58 mili
1791   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?