MENU
Thesari.com © 2001 - 2020

Teknologji - Thesari

  Kategoria: Teknologji
Samsung u ka bërë thirrje të gjithë pronarëve të celularëve Galaxy Note 7 që të mos i përdorin ato, ose t’i shkëmbejnë pasi rrezikojnë të shpërthejnë. Samsung tër
1219   1
Sot ka mbi një miliard makina që udhëtojnë nëpër rrugët e botës të cilat direkt ose indirekt konsumojnë biliona dollarë burime natyrore, materiale, kohë dhe emetojnë
5174   5
Në njërin prej takimeve të tij të fundit në zyrën e tij, para se të vdiste, Steve Jobs, bashkë-themeluesi dhe ish shefi ekzekutiv i Apple, i tha gazetarit të The New
4428   0
Shumë nga ne i frikësohemi vdekjes. Besojmë në të sepse na është thënë se do të vdesim. Njerëzit lidhen për trupin, kurse, siç e dimë, trupat vdesin. Mirëpo teoria e
3333   0
Përveç projekteve ambicioze sikurse makinat pa vozitës dhe syzeve të mençura Google Glass apo Project Loon, gjiganti amerikan i teknologjisë - Google është duke punu
2143   0
A keni besim se qeveria Rama 2 do e përmirësojë jetën tuaj?