MENU
Thesari.com © 2001 - 2020

Andi Bushati - Thesari

  Autor: Andi Bushati
Prangat në duart e Rexhep Rahjës nuk janë as një rast për të bërtitur fitore, dhe aq më pak një çast gëzimi se drejtësia me sa duket po funksionin. Sepse vëllezërit
606   0
Ben Blushi kishte dalë në bulevardin kryesor të qytetit për fushatë. Ai qe aty për t’u përshëndetur me njerëzit pse jo dhe për t’u filmuar dhe fotografuar me ta. Kur
1140   0
Sa më shumë gërvishtet çështja Doshi apo Frroku, aq më shumë dalin në pah fakte tronditëse. Arrestimet e fundit në mesnatën e mbrëmshme tregojnë se ende kemi zbuluar
2116   0
Kur e majta erdhi në pushtet policia e shtetit mori dy angazhime të mëdha përpara qyterarëve. I pari ishte  padyshim lufta kundër krimit. I dyti ishte një premtim po
1902   0
Edi Rama ka rezultuar sot regjizori më i pashpirt dhe më mizor që Luiza Xhuvani ka pasur në jetë.  Në ditën më të keqe të saj, ai e nxorri deputeten aktore, me lot n
2165   0
A keni besim se qeveria Rama 2 do e përmirësojë jetën tuaj?