MENU
Thesari.com © 2001 - 2021

Arian Galdini - Thesari

  Autor: Arian Galdini
Qe ne krye te heres po them se nje PS me Blushin do te ishte shume me e mire dhe me gjasa te larta per te qene parti me prirje per te bere edhe interes publik.Te nje
965   0
Për kë do të votonit në zgjedhjet e 25 Prillit?