MENU
Thesari.com © 2001 - 2021

Besim Dervishi - Thesari

  Autor: Besim Dervishi
“Në qoftë se një gjykatës mendon se do të ishte më mirë dhe më e përshtatëshme për të që të heqë dorë nga gjyqtarë dhe të marrin pjesë në gara elektorale si kandidat
955   0
“…për sa kohë një teser partie do të ketë fuqi më shumë se shteti, ne kurrë nuk do ta mundim mafien….” Carlo Alberto Dalla Chiesa Kohët e fundit, janë shtuar zërat 
1232   0
A duhet te dorehiqet Lulzim Basha nga drejtimi i PD