MENU
Thesari.com © 2001 - 2020

Bledar Kurti - Thesari

  Autor: Bledar Kurti
E mbani mend historinë e bretkosës në lëndën e biologjisë? Vendosni një bretkosë në një enë të mbushur me ujë dhe filloni ta ngrohni, na tregonte mësuesja. Teksa tem
1061   0
A keni besim se qeveria Rama 2 do e përmirësojë jetën tuaj?