MENU
Thesari.com © 2001 - 2020

Blendi Fevziu - Thesari

  Autor: Blendi Fevziu
Një investitor i huaj i shtrirë në mes të rrugës së aeroportit, i dhunuar, i kërcënuar dhe thuajse pa ndjenja, është imazhi që ka dominuar ditën e sotme. Për një
539   0
A keni besim se qeveria Rama 2 do e përmirësojë jetën tuaj?