MENU
Thesari.com © 2001 - 2021

Eleina Qirici - Thesari

  Autor: Eleina Qirici
Dy kryebashkiakët në krye të Qeverisë, në krye të katër viteve, dështuan me sukses. Një piktor dhe një inxhinier elektronik vendosën në unanim të qeverisin ‘Bashkinë
830   0
Përbri godinës së Prefekturës / Këshillit të Qarkut të Korçës, Bashkia e Korçës, institucioni ekzekutiv dhe i zgjedhuri me votë kryetari i saj Sotiraq Filo, në mes t
1673   0
A duhet te dorehiqet Lulzim Basha nga drejtimi i PD