MENU
Thesari.com © 2001 - 2021

Elida Buçpapaj - Thesari

  Autor: Elida Buçpapaj
Në administratën shqiptare nuk mund të punojë asnjë shqiptar nëse nuk punësohet nga partitë kryesore të Shqipërisë që janë PS, PD dhe LSI. Po kështu edhe në media
2278   0
A duhet te dorehiqet Lulzim Basha nga drejtimi i PD