MENU
Thesari.com © 2001 - 2020

Erion Kristo - Thesari

  Autor: Erion Kristo
1. Para pak ditësh një grup organizatash të shoqërisë civile u mblodhën dhe dolën para kamerave për t'i përcjellë një mesazh Gjykatës Kushtetuese që ajo të mos vonoh
942   0
Kë do donit të ishte Presidenti i 46 i Amerikës?