MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Gjergj Thanasi - Thesari

  Autor: Gjergj Thanasi
Thuajse fiks 9 vite më parë ambasadori amerikan Uidhërs bëri namin mediatikisht dhe diplomatikisht, sepse deputeti Tom Doshi e qëlloi me shpullë gazetarin Besart Lik
1569   0
George Friedman (Xhorxh Fridman) një nga specialistët më të famshëm në shkallë globale për problemet e sigurisë dhe gjeopolitikës bën një analizë shumë interesante t
3196   1
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?