MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Ilir Vasili - Thesari

  Autor: Ilir Vasili
Vendimi se kush bëhet president në Amerikë mbetet per tu dhënë nga ata që punojnë nën Kupolën e Bardhë në Capitol Hill. Më poshtë shpjegohet se çfarë ndodh në Kongr
3076   0
E mbani mënd këtë karagjozin që keni zgjedhur Kryeministër si hiqej kur ishte çështja e Lëndëve Kimike Siriane? Hiqej sikur konsultohej me Ambasadën Amerikane çdo di
2259   0
Kur njerëzit të thonin, ...ore shiko se po e dhjet, nuk ta dhamë votën për këto që po bën, por ta dhamë për ato që s'po bën, sepse pikërisht ato që s'po bën na premt
3012   1
Në kushtet e sotme, për aq sa shikoj dhe kuptoj unë politikën dhe horrat e politikës në Shqipëri, për mendimin tim vetëm dy parti janë të formatuara saktë në arenën
3030   0
Në Demokraci, ligjin e bën shumica. Nqs shumica vendos që shtëpia jote i duhet atyre, ata mund ta marrin shtëpinë ty. Ndërsa në një Republikë, shtëpia jote është pr
3962   0
Kur Ilir Meta u kap me bllok në dorë nga Dritan Prifti me zë dhe me figurë, Sali Berisha bëri gabimin më të madh të karrierës së tij politike duke mbështetur Metën e
5869   1
E mbani mend çfarë ndodhi me Dritan Priftin kur akuzoi Ilir Metën për korrupsion? Ndodhi që Prokuroria jonë e pakapur fare vuri nën akuzë për korrupsion dhe për shke
2207   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?