MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Mariela Stefanllari - Thesari

  Autor: Mariela Stefanllari
(vijim i Pjesës 2) Gjeneral Majori Gjerman Max Hoffman më vonë do të shkruante: “As nuk e dinim dhe as nuk e kishim parashikuar rrezikun që i vinte njerëzimit tek
3046   0
(vijim i Pjesës 1) Kolonel Edward M. House, një këshilltar shumë influent pranë Presidentit Woodrow Wilson, pa se Presidenti me proçedurë të përshpejtuar dhe ilegal
2649   0
“HISTORIA do të ishte një gjë e jashtëzakonshme nëse do të ishte vetëm e vërtetë.” - Leon Tolstoi E diel, 13 janar 1917, anija spanjolle “Monserrat” mbërriti në ish
2230   0
Diplomacia pa Diplomatë e Shqipërisë... Diplomaci për llahtari..., diplomaci turpi dhe degjenerimi..., diplomaci që cënon Shqipërinë..., diplomaci që nuk përfaqëson.
2876   2
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?