MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Mustafa Nano - Thesari

  Autor: Mustafa Nano
Edhe ky fillim dhjetori u prit siç pritej që të pritej, dmth me një festival shkrimesh dhe intervistash të disa dhjetoristëve, që në fakt janë të njëjtët dhjetoristë
2116   0
Gjatë tetë viteve të shkuara demokratët shqiptarë i bënë të gjitha zullumet e mundshme, plaçkitjen e vendit, mbushjen e administratës me militantë e kushërinj të pus
1820   0
Kritikës sime të bërë në programin ‘Ilva Tare Tonight’ lidhur me emërimin në krye të ‘Albpetrolit’ të një njeriu që ka punuar për deputetin Koço Kokëdhima, kryeminis
1905   0
Në një shkrim të publikuar dje, Alma Lama, deputete e pavarur e parlamentit të Kosovës, ka nxjerrë në shesh një detaj shumë interesant nga një takim që ajo, tok me d
2018   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?