MENU
Thesari.com © 2001 - 2021

Pirro Dollani - Thesari

  Autor: Pirro Dollani
Në këtë realitetin tonë të çmendur, ku karreristë, arrivistë, injorantë, hajna, sigurimsa dhe enverista janë konvertuar në burra shteti, deputetë, ministra, priftëri
1096   0
Për kë do të votonit në zgjedhjet e 25 Prillit?