MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Anika Dokle: “Mjaft me këtë “qentë le të lehin”, o koka e kar-vanit! - Thesari

E Shtunë 28 Janar, 2017
Anika Dokle: “Mjaft me këtë “qentë le të lehin”, o koka e kar-vanit!

anika-dokle-edi-rama

Vajza e Namik Dokles ka sulmuar ashpër kryeministrin Rama. Anika Dokle me një fjalor të ashpër ka ofenduar Ramën, por për të zbutur gjuhën ka përdorur kllapat me fjalën karvan.

Statusi i Anika Dokles në FB:

“Mjaft me këtë “qentë le të lehin”, o koka e (kar) vanit!
Çfarë të duket vetja ty? Je aty për të qeverisur edhe “qente”.
P.S. Ne dite te veshtira ben koalicion me “qentë” ti”.

Dhe me tutje Dokle shkruan:

"Më mirë (të jesh) qen sesa kryeqen!"

Jep një mendim
Komentet publikohen direkt pa censurë. Mundohuni ti përshtateni etikës së komunikimit.*
* Administratori rezervon te drejten per te edituar ose fshire komentet
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?