MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Gjejeni kush është - Thesari

E Enjte 21 Nëntor, 2013
Gjejeni kush është

rita-pavone

E pabesueshme të shikosh këtë foto dhe të kuptosh se për kë bëhet fjalë. Nuk i kemi besuar syve kur e kemi marr vesh se kush është dhe çfarë ka bërë.

Ata që e njohin sigurisht e kujtojnë me lëkurë të rrudhur por bisturia e ka ekzagjeruar deri në atë pikë sa është e pamundur ta njohë

Kjo është foto aktuale e këngëtares së njohur italiane Rita Pavone.

Luku i ri dhe truko e këngëtares është komplet tjetër nga ato që Rita kishte në vitet '60.

http://gossipdalglobo.altervista.org/blog/rita-pavone-il-chirurgo-plastico-sembra-nuova-persona/

Jep një mendim
Komentet publikohen direkt pa censurë. Mundohuni ti përshtateni etikës së komunikimit.*
* Administratori rezervon te drejten per te edituar ose fshire komentet
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?