MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Kokëdhima vjen më një propozim surprizë për socialistët - Thesari

E Shtunë 28 Janar, 2017
Kokëdhima vjen më një propozim surprizë për socialistët

zgjidhja

Koço Kokëdhima duket i vendosur në nismën e tij më të fundit për Partinë Socialiste.

Ndërsa po zhvillon një tur takimi me socialistët nëpër Shqipëri, Koço Kokëdhima deklaron nismën e tij të re ligjore: Zgjidh deputetin që do.

Ai ka ftuar përmës facebook-ut qytetarët e Fierit që ti bashkohen për të firmosur projektligjin që do t’ju mundësojë atyre të zgjedhin deputetët e tyre.

Projektligji i propozuar nga Kokëdhima vjen në kushtet kur ish deputeti socialist po përpiqet të bindë anëtarët e PS se ai është zgjidhja e shumë problemeve parimore dhe strukturore që ka Partia Socialiste.

Jep një mendim
Komentet publikohen direkt pa censurë. Mundohuni ti përshtateni etikës së komunikimit.*
* Administratori rezervon te drejten per te edituar ose fshire komentet
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?