MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Sekretari i Shtetit, Tillerson paralajmëron NATO-n se udhëtimi FALAS mbaroi. Është koha për të paguar (VIDEO) - Thesari

E Shtunë 01 Prill, 2017
Sekretari i Shtetit, Tillerson paralajmëron NATO-n se udhëtimi FALAS mbaroi. Është koha për të paguar (VIDEO)

tillerson-nato-pay

Rex Tillerson po bën një punë të vërtetë fenomenale deri më tani dhe ishte një zgjedhje e përkryer nga Presidenti Trump për Sekretar Shteti.

Mesazhi që Tillerson i dha NATO-s është i thjeshtë.

Koha e Obamës mbaroi. Mbaroi koha kur SHBA mbante mbi supe të gjitha shpenzimet e rënda financiare, ndërkohë që zhytej thellë e më thellë në borxhe dhe secili nga antarët përfitonte.

Tashti është koha që secili të shalojë kalin e vet sado të vogël dhe të paguaj pjesën e vet që i takon ose përndryshe...

Rex Tillerson i dha më pak se dy muaj kohë antarëve të NATO-s, deri me 25 Maj, që të paraqesin planin e tyre të pagesës.

Lajmi origjinal: NYTimes

Jep një mendim
Komentet publikohen direkt pa censurë. Mundohuni ti përshtateni etikës së komunikimit.*
* Administratori rezervon te drejten per te edituar ose fshire komentet
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?