MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Votoi pro buxhetit, deputetja demokrate shfajësohet: Gabim për shkak të lodhjes - Thesari

E Premte 25 Tetor, 2013
Votoi pro buxhetit, deputetja demokrate shfajësohet: Gabim për shkak të lodhjes

Eleina-Theodhoraq-Qirici-PD

Një ditë më parë, dy deputetë demokratë votuan në favor të aktit normativ të propozuar nga qeveria. Mhill Fufi dhe Eleina Qirici shkelën vendimin e grupit parlamentar demokrat, i cili kishte vendosur se do të votonin kundër.

Deputetja e PD-së, Eleina Qirici, tha ajo që ndodhi nuk është një rrjedhje vote, por vetëm me një gabim për shkak të lodhjes. “11 orë seancë plenare ndodhin dhe gabime”, tha ajo

Ndërsa deputeti Fufi nuk ka bërë ende ndonjë sqarim lidhur me votën pro rishikimit të buxhetit të vitit 2013.

Jep një mendim
Komentet publikohen direkt pa censurë. Mundohuni ti përshtateni etikës së komunikimit.*
* Administratori rezervon te drejten per te edituar ose fshire komentet
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?