MENU
Thesari.com © 2001 - 2020

Ben Blushi - Thesari

  Autor: Ben Blushi
Ka njerëz që ende me pyesin pse u largova nga Rilindja dhe vendosa te krijoj LIBRA. Po përshkruaj vetëm kronikën e dy ditëve te fundit. - KQZ mbron një deputet që
610   0
Po flitet shumë këto ditë per diasporën. Po çfarë është  diaspora? Në rastin e Shqipërisë është një diell që na ngroh më pak se ҫ'e lejojmë. Nëse nuk do të ishte
635   0
Nuk është çudi që të gjithë ata që votuan për të nxjerrë zgjedhjet jashtë Partisë Socialiste, votuan për të futur mbetjet në Shqipëri. Pak a shumë janë të njëjtit nj
653   0
Popujt që nuk janë të lumtur më cilësinë e jetës që bëjnë fajësojnë kryesisht qeveritë që kanë zgjedhur. Kur qeveritë për një kohë të gjatë përsërisin veten, pra qev
1733   0
A keni besim se qeveria Rama 2 do e përmirësojë jetën tuaj?