MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Kronika e Rilindjes - Thesari

E Premte 24 Shkurt, 2017
Kronika e Rilindjes

ben-blushi-libra

Ka njerëz që ende me pyesin pse u largova nga Rilindja dhe vendosa te krijoj LIBRA. Po përshkruaj vetëm kronikën e dy ditëve te fundit.

- KQZ mbron një deputet që ka plagosur katër vetë. Nuk ia heq mandatin ndërkohë që kërkon të nxjerrë LIBRA jashtë zgjedhjeve.

- Kryetari i shkarkuar i Kavajës i con shkresë KQZ pasi kjo e ka shkarkuar.

- Dy nipat e një ish-deputeti rrahin dhe qëllojnë me armë një ish-deputet në Lezhë. Janë veshur policë dhe natyrisht janë të lirë.

- Një deputet i kërkon falje partisë për një shaka të djalit të tij.

Gjithë këta janë Rilindja. A mund të rrija më në këtë kënetë?

fb.me/benblushi.al

Jep një mendim
Komentet publikohen direkt pa censurë. Mundohuni ti përshtateni etikës së komunikimit.*
* Administratori rezervon te drejten per te edituar ose fshire komentet
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?