MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Grid Rroji - Thesari

  Autor: Grid Rroji
Zgjedhjet e 2017ës do të analizohen historikisht si dështimi më i përplotë i projektit skllavërues të parisë së Tiranës, e cila në bashkëpunim bëri pazarin e radhës
1350   0
Niveli i frikshem i padijes, mosvetedijes dhe genjimit te vetvetes eshte treguesi me i thuket i marrezise kolektive qe ka kapluar shoqerine shqiptare. Ne kete vend t
1583   0
Niveli i qesharakërisë së Parisë së Tiranës vazhdon të thyejë të gjitha rekordet e mundshme. Jemi bërë si një pazar të marrësh ku secili nxiton të thotë budallallëku
1866   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?