MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Lolita - Thesari

  Autor: Lolita
E di Bled, mua më pëlqëjnë njërëzit që nuk shkojnë pas rrymës së momentit pa logjikuar me ftohtësi. Edhe unë nuk jam plotësisht dakort me veprimin e Mirelës sepse ka
2307   0
REPLIKE PER ARDIAN VEHBIUN: Lexuam nje analize te Ardian Vehbiut per faqen dhe buzeqeshem. Buzeqeshem sepse ne lumin e piste te fyerjeve, denigrimeve, poshterimeve
1677   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?