MENU
Thesari.com © 2001 - 2021

Shpresa Dine - Thesari

  Autor: Shpresa Dine
Gjendet e masakruar dhe e kyçur në banjën e shtëpisë së saj 55-vjeçarja Shpresa Tehla në Sarandë. Dyshohet grabitje. Vajza e Shpresa Telhës dha alarmin, e ëma s’i
1884   0
Për kë do të votonit në zgjedhjet e 25 Prillit?