MENU
Thesari.com © 2001 - 2020

Shenasi Rama - Thesari

  Autor: Shenasi Rama
Ka mjaft miq e shoke, te cilet i falenderoj, qe thone se ia vlen qe te hedh kandidaturen edhe une per ndryshimin qe mund te ndodhe ne PD. po, eshte e vertete qe kam
785   0
Këto sukseset e përditshme të qeverisë po më habisin, e si thonë në Kosovë, po ma hekin trunin... Dalin drejtuesit e shtetit e shesin suksese thuaj se jemi duke bërë
2401   0
Opinionisti Mustafa Nano kishte nje shkrim tek DITA “Kur do të vijë dita të lodhen dhjetoristët tanë?” Ndryshe nga ata komentatorët e njohur të botës që bëjnë një sh
1930   0
Sapo mora vesh se Disidenti i Djathit, dhëndri i Familjes, ka dhënë një intervistë të zgjeruar në të cilën përshkruan me “thellësi parimore” dhe me një informacion t
1952   0
A keni besim se qeveria Rama 2 do e përmirësojë jetën tuaj?